ONZE HUISDIEREN.

Om te beginnen kregen we bezoek van de Bavovrienden. Ze kwamen ons uitnodigen voor een gratis ritje op de kermismolen, voor de kindernamiddag en natuurlijk ook voor de hondenzwemming. Dierenarts Henri had zijn brave hond mee die we voluit konden aaien…

We gingen aan de slag om te knutselen, stempelen, prikken, knippen, kleuren, …

In de kring gingen we aan de slag met honden; kleine, grote, middelgrote,…kunnen we ze volgens grootte of/en volgens kleur samenleggen, kunnen we ze een passend huis geven,…

De mama van Henri kwam met ‘ Belleke’ langs. Een super schattige puppy van amper 9 weken en met een heel hoge aaibaarheidsfactor ;.)))

Ook de mama van Thunder kwam langs met hun aangenomen lieve hond… Hij kreeg alle aandacht en zelfs van IEDEREEN een aai!!!

Als kers op de taart mochten we ook een bezoekje brengen aan de mama van Fleur, dierenarts Kirsten! Daar werden we warm verwelkomd en kregen we heel veel uitleg. Zelfs een bezoekje aan de operatiekamer hoorde erbij. De kleuters konden het zich allemaal goed voorstellen want er was zelfs een hondje op de operatietafel ;.))

Er was voor iedereen zelfs nog een klein cadeautje…

DIKKE DIKKE MERCI AAN DE MAMA’S VOOR DIE EXTRA INSPANNINGEN!!!!

WIJ VONDEN HET TOP!!!

Leuk om misschien nog es thuis te bekijken…